Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

MBO-opleidingen

Kies één van de programma's

Erkende kwaliteit

Profiteer met ISES

Projectmanagement Actie

De voordelen van klassikaal opleiden

Meer informatie

Microsoft Actie

Geïnteresseerd in een training op maat?

Meer informatie

Whitepaper
Projectmanagement Actie
Microsoft Actie

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

De praktijk centraal

In onze MBO-opleidingen staat uw eigen werksituatie centraal. Dat maakt het extra aantrekkelijk om voor een opleiding van ISES te kiezen. De lessen worden gegeven door docenten die uit de praktijk van het project- en verandermanagement komen. Zij kunnen precies aangeven wat er speelt binnen uw vakgebied en hoe ze u concreet kunnen helpen. Uw kennis en ervaringen deelt u met uw docent en uw medestudenten. Dat levert frisse, nieuwe inzichten en ideeën op. Aantrekkelijk is het bovendien dat u de kennis die u opdoet direct in uw eigen werksituatie kunt toepassen.

Actueel studiemateriaal

De kwaliteit van een opleiding valt of staat met de kwaliteit van het studiemateriaal. ISES is daar heel scherp op. Wij selecteren en ontwikkelen het studiemateriaal voor alle opleidingen daarom zelf. We volgen de vele ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en verwerken dit in het studiemateriaal. Zo blijft ons studiemateriaal altijd actueel.

Landelijke dekking

De opleidingen van ISES vinden in heel Nederland plaats. U kunt kiezen voor een leslocatie in de buurt van uw werk of uw woonplaats. Dat scheelt reistijd. 

Ontmoet de docenten van ISES

ISES beschikt over een team van zeer deskundige en geaccrediteerde trainers en coaches. Zij hebben praktijkervaring op het gebied van onder andere project-, programma- en verandermanagement, agile, scrum, PRINCE2® en IPMA. Ontmoet de docenten van ISES.

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.