Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Lean Six Sigma Opleiding en Training

Kies één van de programma's

Profiteer met ISES

Projectmanagement Actie

De voordelen van klassikaal opleiden

Meer informatie

Microsoft Actie

Geïnteresseerd in een training op maat?

Meer informatie

Whitepaper
Projectmanagement Actie
Microsoft Actie

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Structurele verbetering van bedrijfsresultaat met Lean Six Sigma

Op het vlak van Business Process Management (BPM) biedt ISES diverse Lean Six Sigma opleidingen aan: Yellow Belt, Green Belt en Black Belt. Lean Six Sigma is één van de meest toegepaste methodieken/frameworks voor een structurele verbetering van het bedrijfsresultaat: reductie van operationele kosten, verkorting van de doorlooptijd en verhoging van klanttevredenheid.

Bedrijfsprocessen optimaliseren en verspillingen vermijden

Bij een praktijkgerichte opleiding Lean Six Sigma Yellow Belt, Green Belt of Black Belt leert u beter te focussen op de klantwens, fouten te vermijden, processtappen te verminderen en de uitkomst van processen voorspelbaar te maken.

De meerdaagse opleidingen kennen verschillen niveaus (Belts) en zijn geschikt voor afdelings- en projectmanagers in de productiesector, handelssector en de dienstverlenende sector. Tijdens iedere opleiding wordt u begeleid door een ervaren en deskundige docent. Daarnaast werkt u in kleine groepen met voldoende ruimte voor ervaringen en onderlinge discussies.

Lean Six Sigma Black Belt opleiding voor hoger management

Stuurt u meerdere afdelingen aan of voert u grote complexe projecten uit? Voor het hoger management is de opleiding Lean Six Sigma Black Belt geschikt. U verdiept zich in o.a. de volgende onderwerpen: Quality Function Deployment (QFD), datavisualisatie, meetsysteemanalyse.

Daarnaast behandelt u de Lean Six Sigma Scan, Lean Accounting en verbetermanagement. Wanneer u het afrondende theorie-examen en de eindpresentatie positief afrondt, ontvangt u een erkend Lean Six Sigma Black Belt.

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.