Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Erkende HBO-/Masteropleidingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Erkende kwaliteit

Profiteer met ISES

Projectmanagement Actie

De voordelen van klassikaal opleiden

Meer informatie

Microsoft Actie

Geïnteresseerd in een training op maat?

Meer informatie

Whitepaper
Projectmanagement Actie
Microsoft Actie

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

De Praktijk Centraal

Onze HBO opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met werkervaring en uw eigen werkomgeving staat altijd centraal. U krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied waarin zij lesgeven. Zij weten wat er speelt in de wereld van Project- en Changemanagement, en kunnen u dan ook precies vertellen welke theorieën en tools u echt verder helpen in uw werk. U bespreekt situaties uit uw eigen werk en ook uit het werk van uw medestudenten met elkaar. Hierdoor krijgt u een andere kijk op uw vakgebied en kunt u deze nieuwe kennis de volgende dag al gebruiken in uw werk.

Actueel Studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van uw opleiding. ISES selecteert en ontwikkelt daarom zelf het studiemateriaal voor alle opleidingen. We volgen de vele ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en verwerken dit in het studiemateriaal. Op deze manier heeft u altijd actueel studiemateriaal tot uw beschikking.

Landelijke Dekking

De opleidingen van ISES worden verzorgd door heel Nederland. U kunt kiezen voor een leslocatie in de buurt van uw werk of uw woonplaats, zodat u zo min mogelijk reistijd heeft.

Ontmoet de docenten van ISES

ISES heeft een team van zeer deskundige en geaccrediteerde trainers en coaches met praktijkervaring op het gebied van o.a. projectmanagement, programmamanagement, verandermanagement, agile, scrum, PRINCE2® en IPMA. Ontmoet de docenten van ISES.

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.