Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Change Management opleidingen en Contractmanagement opleidingen

Kies één van de programma's

Erkende kwaliteit

Profiteer met ISES

Projectmanagement Actie

De voordelen van klassikaal opleiden

Meer informatie

Microsoft Actie

Geïnteresseerd in een training op maat?

Meer informatie

Whitepaper
Projectmanagement Actie
Microsoft Actie

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Change Management opleiding

Weerstand van medewerkers zorgt er vaak voor dat veel van de gewenste veranderingen binnen organisaties mislukken. Dit komt doorgaans doordat het management ‘de menselijke factor’ op individueel, team- en organisatorisch niveau onderschat. Verandermanagement is het begeleiden van mens en organisatie bij het succesvol doorvoeren van veranderingen.
Gebaseerd op het boek Making sense of Change Management (van Esther Cameron en Mike Green) geven onze trainingen change management inzicht in principes op het gebied van veranderkunde en het praktisch doorvoeren van veranderingen binnen organisaties.

Contractmanagement opleiding

Contractmanagement is het beheren van contracten (zowel aan de zijde van de klant als de leverancier) vanaf het moment dat een contract door klant en leverancier is ondertekend. Contractmanagement CATS CM biedt een methodische aanpak voor contractmanagement. Contracten bestaan uit een beschrijving van wat geleverd of gepresteerd moet worden (work to be done) plus een aantal bepalingen en voorwaarden (contract matter), waaronder de dienst of prestatie die geleverd moet worden.
 
In onze trainingen contractmanagement leert u hoe contractmanagement binnen de organisatie moet worden gepositioneerd, krijgt u een inleiding en verdieping in de theorie en basisprincipes van contractmanagement en krijgt u een helder stappenplan aangereikt voor het uitvoeren van gestructureerd en controleerbaar contractmanagement. 

Ontmoet de docenten van ISES

ISES heeft een team van zeer deskundige en geaccrediteerde trainers en coaches met praktijkervaring op het gebied van o.a. projectmanagement, programmamanagement, verandermanagement, agile, scrum, PRINCE2® en IPMA. Ontmoet de docenten van ISES.

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.