Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding Projectmatig Creëren 2.0

Projectmatig Creëren 2.0
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Projectmanagement

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Algemeen

Past een mensgerichte en creatieve benadering van projectmanagement beter bij uw werk dan een puur zakelijke? Heeft u bijvoorbeeld te maken met de vraagstukken en cultuur van dienstverlening, non-profit, overheid, zorg en welzijn? De Nederlandse methode Projectmatig Creëren (PMC) biedt deze vernieuwende kijk op projectmanagement.

Voor wie

U bent een ervaren projectleider, changemanager of projectmedewerker. De aanpak sluit uitstekend aan bij de vraagstukken en cultuur binnen sectoren zoals dienstverlening, non-profit, overheid en zorg en welzijn.

Aanpak

Deze klassikale training is bijzonder praktijkgericht opgezet en wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van projectmanagementmethoden. U wordt ingewijd in de visie, methoden en technieken van projectmatig creëren. U leert de kracht van een projectmanagementmethode die als uitgangspunt het benutten en ontwikkelen van het menselijk talent en potentieel heeft. Door gerichte opdrachten wordt de theorie steeds getoetst aan en toegepast op uw specifieke bedrijfssituatie.

Voorkennis

U heeft ervaring en verantwoordelijkheid voor het leiden van (deel)projecten en beschikt over HBO- werk- en -denkniveau.

Studiemateriaal

Wij gebruiken het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat 'Projectmatig Creëren 2.0' van ISES.

Inhoud

Inhoud

 • Commitment creëren
 • Opstellen en toetsen projectopdracht
 • Opstellen van realistische/haalbare planning
 • Inrichten flexibele projectorganisatie
 • Organiseren projectstart-up
 • Bewerkstelligen van de juiste balans tussen tijd, geld, informatie en kwaliteit
 • Omgaan met krachten en belangen in en om projecten
 • Het managen van een projectteam
 • Inrichten projectmanagement gericht op de organisatiecultuur
 • Risicomanagement in projecten
 • Creativiteit in een project losmaken
 • Omgang met weerstanden, conflicten en tegenslagen
 • Inzet PMC voor organisatieontwikkeling

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het officiële certificaat 'Projectmatig Creëren 2.0' van ISES.

Planning

2 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Donderdag 6 juli 2017

Variant: Dag

Donderdag 6 juli 2017

Variant: Dag

Donderdag 6 juli 2017

Variant: Dag
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 995,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1179,00

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Projectmatig Creëren 2.0

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Projectmanagement

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.