Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding PRINCE2® Practitioner hercertificering

PRINCE2® Practitioner hercertificering
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Vakgebieden:

PRINCE2

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Algemeen

Uw certificering PRINCE2® Practitioner heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Verloopt hij bijna? Breng uw kennis weer up-to-date en doe een herregistratie-examen na deze training. Er wordt onder andere ingegaan op de actuele vernieuwingen binnen PRINCE2®, daarnaast zal er aandacht worden besteed aan het uitvoeren van oefenexamenvragen.

Officieel erkend

ISES is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en sluit deze training perfect aan bij de exameneisen.

Voor wie

De training is speciaal ontwikkeld voor gecertificeerde PRINCE2® Practitioners die hun registratie en kennis op het gebied van PRINCE2® volledig up-to-date wensen te houden.

Aanpak

Deze klassikale training wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. Tijdens de training wordt uw PRINCE2®-kennis weer up-to-date gemaakt en verder wordt er ingegaan op de belangrijkste verschillen ten opzichte van voorgaande versies van PRINCE2® (2005 ten opzichte van 2009).

Voorkennis

Voor deelname aan deze training is het verplicht dat u in het bezit bent van een certificering PRINCE2® Practitioner.

Studiemateriaal

Tijdens deze training krijgt u een actuele set met studiemateriaal die u perfect voorbereid op het PRINCE2®-hercertificeringsexamen. Voor deelname aan het examen dient u te beschikken over het boek: Managing Successful Projects with PRINCE2® 2009 Edition. Dit boek is niet inbegrepen bij deze training. Tevens beschikt u over onze moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Certificaat

Na het volgen van deze training bent u volledig voorbereid op het bijbehorende herregistratie-examen. Het examen is bij deze training inbegrepen.

Inhoud

Inhoud

  • Opfrissen van PRINCE2®-kennis
  • Verschillen van PRINCE2® 2005 ten opzichte van 2009
  • Behandelen van oefenexamenvragen
  • Opbouw en structuur herregistratie-examen
  • Examen

Certificaat

Na het volgen van deze training bent u volledig voorbereid op het bijbehorende herregistratie-examen. Het examen is bij deze training inbegrepen.

Planning

1 dag, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Vrijdag 30 juni 2017

Variant: Dag

Vrijdag 30 juni 2017

Variant: Dag

Vrijdag 30 juni 2017

Variant: Dag

Vrijdag 30 juni 2017

Variant: Dag

Vrijdag 30 juni 2017

Variant: Dag
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 345,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Examenkosten € 325,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 749,50

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

PRINCE2® Practitioner hercertificering

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Vakgebieden:

PRINCE2

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.