Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding Masterprogramma Projectleiderschap

Masterprogramma Projectleiderschap
Cursusvorm:

Masterprogramma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

Tijdens dit Masterprogramma Projectleiderschap ontwikkelt u een diepgaand inzicht in project- en programmamanagement. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor uw eigen leiderschapskwaliteiten. Juist de combinatie van het leiden van projecten met daarin aandacht voor de effectiviteit van leiderschap biedt grote toegevoegde waarde. De praktijkgerichte aanpak maakt u direct succesvoller in de praktijk. In dit programma werkt ISES samen met NCOI.

Voor wie

Bent u een ervaren projectmanager en wilt u zich ontwikkelen op het gebied van projectleiderschap op Masterniveau? Of bent u een manager, adviseur of beleidsmedewerker die vanuit de rol van projectleider moet optreden? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor u.

Aanpak

U verdiept zich tijdens deze opleiding in complexe project- en programmamanagementmaterie. Daarbij komen ook uw persoonlijke leiderschapskwaliteiten aan bod. U ontwikkelt zich tot een bijzondere project- en programmamanager met uitstekende loopbaanperspectieven. Voor de start van de opleiding ontvangt u een intakeformulier, waarop u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt.

Voorkennis

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Online leeromgeving

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclasses ook deel van uitmaken. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling. Zie Toelichting Masteropleidingen voor de voorwaarden.

Diploma

Beide Masterclasses rondt u af met een praktijkgerichte eindopdracht. Als u de Masterclasses met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma 'Masterprogramma Projectleiderschap' van NCOI University of Applied Sciences.

Inhoud

Inhoud

De opleiding bestaat uit 2 Masterclasses met de volgende onderwerpen:

Masterclass Projectmanagement

(8 bijeenkomsten)

 • Projectstart-up
 • Managen van verwachtingen
 • Resultaatoriëntatie
 • Werkstructurering
 • Faseren en beslissen
 • Projectteamsamenstelling
 • Kwaliteitszorg binnen projecten
 • Budgettering en tijdsbewaking
 • Risicomanagement

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

(8 bijeenkomsten)

 • Inzicht en bewustwording
 • Persoonlijke drijfveren en ethiek
 • Persoonlijke kernkwaliteiten
 • Verbeterpunten en belemmeringen
 • Uw stijl van leidinggeven
 • Omgaan met leiderschapsdilemma's
 • Inspirerend en coachend leidinggeven
 • Motiveren en beïnvloeden
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Effectief delegeren en loslaten
 • Conflicthantering
 • Effectiviteit in relatie tot werk en privé

Diploma

Beide Masterclasses rondt u af met een praktijkgerichte eindopdracht. Als u de Masterclasses met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma 'Masterprogramma Projectleiderschap' van NCOI University of Applied Sciences.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons ISESteam u graag op het nummer: 035 - 695 63 00. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 4.690,-
Studiemateriaal: € 500,-
Eindopdracht: € 295,- (per Masterclass)
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 2 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterprogramma Projectleiderschap

Cursusvorm:

Masterprogramma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.