Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding Masterclass Projectmanagement

Masterclass Projectmanagement
Cursusvorm:

Masterclass

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

In deze Masterclass Projectmanagement wordt het organiseren van en leidinggeven aan projecten centraal gesteld. Deze Masterclass kenmerkt zich door een sterk praktijkgerichte aanpak. Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI University of Applied Sciences. U rondt deze Masterclass af met een diploma, dat u mogelijk kunt inbrengen in een vervolg naar diverse Masteropleidingen van NCOI.

Voor wie

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht willen ontwikkelen in projectmanagement. De combinatie van zowel een hoog niveau als een praktisch toepasbare benadering maakt deze Masterclass uniek.

Aanpak

Na afloop van deze praktijkgerichte Masterclass bent u in staat op krachtige en doeltreffende wijze leiding te geven aan een projectteam. Onder leiding van uiterst deskundige docenten leert u onder andere hoe projecten budgettair, kwalitatief en organisatorisch het best kunnen worden beheerst. In het programma worden theoretische concepten op praktijksituaties toegepast. U leert projecten op een prettige, zeer slagvaardige en doelmatige manier te leiden.

Voorkennis

U beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Online leeromgeving

In deze Masterclass wordt gebruik gemaakt van het meest actuele studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, plus aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Vrijstellingen

Dit praktijkgerichte programma wordt verzorgd op Masterniveau. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse Masteropleidingen van NCOI, waar deze Masterclass ook deel van uitmaakt. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling. Zie Toelichting Masteropleidingen voor de voorwaarden.

Diploma

Ter afsluiting van deze Masterclass maakt u een strategische eindopdracht in de vorm van een concreet en gedegen projectplan. Uw docent begeleidt u hierbij uitstekend. Zo heeft u zowel een concreet en toepasbaar plan voor uw organisatie, als een eindopdracht op basis waarvan u het diploma 'Masterclass Projectmanagement' van NCOI University of Applied Sciences in ontvangst neemt.

Inhoud

Inhoud

In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Vormgeving en beheersing van een project

 • Probleemverkenning en -afbakening
 • Projectstart-up
 • Managen van verwachtingen
 • Resultaatoriëntatie
 • Werkstructurering
 • Faseren en beslissen
 • Projectteamsamenstelling
 • Risicoanalyse

Projectbeheersing

 • Kwaliteitszorg binnen projecten
 • Budgettering en financiële aspecten
 • Projectplanning en tijdsbewaking
 • Programmamanagement
 • Risicomanagement

Diploma

Ter afsluiting van deze Masterclass maakt u een strategische eindopdracht in de vorm van een concreet en gedegen projectplan. Uw docent begeleidt u hierbij uitstekend. Zo heeft u zowel een concreet en toepasbaar plan voor uw organisatie, als een eindopdracht op basis waarvan u het diploma 'Masterclass Projectmanagement' van NCOI University of Applied Sciences in ontvangst neemt.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons ISESteam u graag op het nummer: 035 - 695 63 00. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 2.490,-
Studiemateriaal: € 250,-
Eindopdracht: € 295,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass Projectmanagement

Cursusvorm:

Masterclass

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.