Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding HBO uitvoering van civieltechnische projecten

Cursusvorm:

HBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

Bent u werkzaam in een civieltechnische omgeving? Dan weet u dat bij de uitvoering van civieltechnische projecten veel komt kijken. U moet niet alleen over financiële kennis beschikken, maar u moet ook de bouwplaats optimaal kunnen managen. Deze elementen komen allemaal aan bod in dit praktijkgerichte programma. Zo geeft u vorm aan een belangrijk specialisme binnen de civiele techniek. Dit programma wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI.

Voor wie

U werkt in een civieltechnische omgeving en u wilt zich ontwikkelen in de uitvoering en organisatie van civieltechnische projecten. U bent bijvoorbeeld (aankomend) opzichter, beheerder of technisch medewerker in de bouw.

Aanpak

U ontwikkelt met deze opleiding uitstekende achtergrondkennis op het gebied van civieltechnisch projectmanagement en uitvoeringstechniek. Hierdoor kunt u in uw werk de juiste keuzen maken met het oog op doorlooptijd, kwaliteit en veiligheid. Tussen de bijeenkomsten door werkt u aan praktijkgerichte opdrachten. Alles wat u nodig heeft voor uw studie vindt u in onze moderne online leeromgeving.

Online leeromgeving

Alles wat u nodig heeft voor uw training vindt u in onze moderne online leeromgeving. Hier vindt u ook aanvullende oefeningen, informatie en kunt u communiceren met mededeelnemers en uw trainer.

Vrijstellingen

Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau. Indien u toegelaten wordt tot de HBO Bacheloropleiding Civiele Techniek van onze businesspartner NCOI, waar deze modules ook deel van uitmaken, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling.

Diploma

U rondt de module Civieltechnische uitvoering af met een praktijkgerichte opdracht. De module Bouwmaterialen en -technieken rondt u af met een schriftelijk examen. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het diploma 'HBO Uitvoering van Civieltechnische Projecten' van Hogeschool NCOI.

Inhoud

Inhoud

De opleiding bestaat uit 2 modules. Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

Bouwmaterialen en -technieken

(6 bijeenkomsten)

  • Materiaalkunde
  • Bouwmaterialen (hout, steen, beton en staal)
  • Bouwmethoden
  • Bouwconstructies
  • Duurzaamheid
  • Warmte, vocht en de invloed op materialen

Civieltechnische uitvoering

(6 bijeenkomsten)

  • Management van de bouwplaats
  • Beheersen van projectinformatie
  • Beheersen van bouwkosten
  • Beheersen van kwaliteit
  • Werken volgens BIM
  • Uitvoeringstechniek
  • De bouwplaats: inrichting en veiligheid
  • Uitvoeren onderbouw/bovenbouw/afbouw
  • Voorbeeldprojecten: infrastructuur, bruggen, ondergronds bouwen

Diploma

U rondt de module Civieltechnische uitvoering af met een praktijkgerichte opdracht. De module Bouwmaterialen en -technieken rondt u af met een schriftelijk examen. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het diploma 'HBO Uitvoering van Civieltechnische Projecten' van Hogeschool NCOI.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons ISESteam u graag op het nummer: 035 - 695 63 00. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 1.890,-
Studiemateriaal: € 350,-
Examenkosten: € 195,- (per module)
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 2 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

HBO uitvoering van civieltechnische projecten

Cursusvorm:

HBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.