Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding HBO training projectmanagement

Cursusvorm:

HBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

Een succesvol project dient goed georganiseerd en goed geleid te worden. De menselijke kant blijkt daarbij een even zo belangrijke factor te zijn als de organisatorische kant. In de HBO Training Projectmanagement verkrijgt u de juiste methoden en technieken op het gebied van projectmanagement. U wordt als ervaren projectleider optimaal toegerust om projecten efficiënt te leiden en een inspirerende beïnvloedingsstijl te hanteren. Tijdens deze training werken wij samen met onze businesspartner ISBW.

Voor wie

Bent u projectmanager of medewerker met een deeltaak op het gebied van projectmanagement en wilt u uw omgeving op positieve wijze beïnvloeden? Dan is deze praktische training op HBO-niveau uitermate geschikt voor u.

Aanpak

Tijdens dit programma gaat u aan de slag met 2 trainingen. Tijdens deze trainingen ontwikkelt u uw beïnvloedingsvaardigheden en krijgt u een integraal overzicht van projectmanagement. De praktijkgerichte aanpak tijdens de trainingen maakt u direct succesvoller. Onder leiding van ervaren trainers volgt u inspirerende en boeiende trainingsdagen. De interacties met uw trainer en uw medestudenten zijn bijzonder leerzaam.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig

Online leeromgeving

Alles wat u nodig heeft voor uw training vindt u in onze moderne online leeromgeving. Hier vindt u ook aanvullende oefeningen, informatie en kunt u communiceren met mededeelnemers en uw trainer.

Diploma

U rondt uw training af met een eindopdracht. Na een succesvolle afronding van deze opdracht ontvangt u het zeer gewaardeerde ISBW-diploma 'HBO Training Projectmanagement'.

Inhoud

Inhoud

De training bestaat uit 2 onderdelen met de volgende onderwerpen:

Effectief beïnvloeden

(2 dagen)

 • Inzicht in persoonlijke beïnvloedingsstijl
 • Kennis van persoonlijke valkuilen
 • Regie verkrijgen en behouden
 • Effectief enthousiasmeren
 • Conflicthantering

Projectmanagement

(3 dagen)

 • Grip op en overzicht van projectcyclus
 • Projectfasering en opdracht- en resultaatformulering
 • Projectplanning
 • Begroten en plannen van resources en activiteiten
 • Duidelijk communiceren over projecten
 • Overzicht van risico's
 • Efficiënt en effectief leidinggeven

Diploma

U rondt uw training af met een eindopdracht. Na een succesvolle afronding van deze opdracht ontvangt u het zeer gewaardeerde ISBW-diploma 'HBO Training Projectmanagement'.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons ISESteam u graag op het nummer: 035 - 695 63 00. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Code: ISES-HTPRM
Totaal: € 2.947,50
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

HBO training projectmanagement

Cursusvorm:

HBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.