Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Opleiding Agile Project Management™ Practitioner, (versie 2.0) inclusief examen

Agile Project Management™ Practitioner, (versie 2.0) inclusief examen
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

Als projectmanager bent u toe aan een volgende stap. U wilt zich meer verdiepen in de theorie van het agile werken om u zo te professionaliseren in agile. Na deze training bent u Practitioner, dé expert op het gebied van onder andere user stories, lifecycles en maatwerk in projecten. U krijgt hiermee inzicht in het behalen van de voordelen die de agile aanpak met zich meebrengt binnen de kaders die gesteld worden vanuit de organisatie voor het uitvoeren van projecten.

Officieel erkend

ISES is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Deze training sluit dan ook perfect aan bij de eisen van het examen AgilePM® Practitioner.

Voor wie

U zult veel voordeel van deze training ondervinden, in welke branche u ook werkzaam bent. Deze training is erg interessant als u een functie vervult als opdrachtgever, projectmanager, informatiemanager, businessanalist, functioneel ontwerper, productontwikkelaar of software engineer.

Aanpak

Het programma van de training Agile Project Management™ Practitioner bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussies. Voor de praktijkopdrachten werkt u met een case. Na de training weet u wat de mogelijkheden en toepassingen van Agile Project Management™ zijn en hoe dit standaard aansluit op een meer traditionele projectmanagementaanpak, bijvoorbeeld aan de hand van PRINCE2®. Ook kent u de verschillende teamrollen en bent u in staat om valkuilen te vermijden.

Voorkennis

Affiniteit met de Agile Scrum-werkmethode en enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2® Practitioner is gewenst. Voor deelname aan het examen AgilePM® Practitioner dient u geslaagd te zijn voor het examen AgilePM® Foundation.

Studiemateriaal

In de training maakt u gebruik van geaccrediteerd studiemateriaal. De training wordt verzorgd in het Nederlands, maar het studiemateriaal en het examen zijn in het Engels.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat u nodig heeft voor uw studie, vindt u in onze moderne online leeromgeving.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat 'Agile Project Management™ Practitioner' van ISES. Het examen AgilePM® Practitioner is inbegrepen bij deze training. Het examen is gebaseerd op het Agile Project Management Handbook version 2.0. Agile Project Management™ is gebaseerd op projectmanagement volgens DSDM Atern.

Inhoud

Inhoud

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Wrap-up AgilePM® Foundation
  • Roles and Responsibilities - the PM view
  • Agile Project Management through the Lifecycle
  • The Effective Use of the Products
  • Deliver on time - Combining MoSCoW & Timeboxing
  • People, Teams and Interactions
  • Requirements and User Stories
  • Project Planning throughout the Lifecycle
  • Quality en Risk Management
  • Tailoring the Approach

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat 'Agile Project Management™ Practitioner' van ISES. Het examen AgilePM® Practitioner is inbegrepen bij deze training. Het examen is gebaseerd op het Agile Project Management Handbook version 2.0. Agile Project Management™ is gebaseerd op projectmanagement volgens DSDM Atern.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons ISESteam u graag op het nummer: 035 - 695 63 00. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Code: ISES-APMP
Totaal: € 1.474,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

ISES regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Agile Project management™ Practitioner (Versie 2.0), inclusief examen

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.