Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

De toekomst van de Projectmanager

Als projectmanager werkt u in een vakgebied dat zich onstuimig ontwikkelt. Oude werkwijzen en methodes maken plaats voor nieuwe. En er komen nog meer veranderingen aan. Organisaties en bedrijven die daarin willen meegaan zullen moeten omschakelen. Dat geldt ook voor u als projectmanager.

Maar wat is de stand van zaken in de verschillende sectoren? Wat betekenen de veranderingen precies voor u? Dat kunt u lezen in het whitepaper van ISES ‘De toekomst van de projectmanager; de ontwikkelingen, consequenties en kansen in een veranderend vakgebied’. Vanuit onze expertise, kennis en ervaring geven wij onze visie op de toekomst van de projectmanager. Úw toekomst.
U kunt het whitepaper hier downloaden

Advies nodig?

Maatwerkopleiding?

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.