Veranderen is vandaag de dag een constante factor in ondernemen. Meer dan ooit moeten ondernemingen adequaat anticiperen op de voortdurende en complexe veranderingen in de wereld om succesvol te zijn. Tijdens dit veranderen moet de huidige business wel gewoon doorgaan. Effectief programma- en projectmanagement speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij dit vakgebied zich steeds meer richting change management begeeft. ISES helpt u en uw collega’s bij deze vertaalslag.

Succesvoller in uw werk

ISES is al vele jaren een van de grootste opleiders op het gebied van Project- en Change Management. We laten (aankomende) projectmanagers beter presteren in hun functie door hen te helpen in het ontwikkelen van de juiste competenties en het doorvoeren van veranderingen. Na een opleiding of training van ISES bent u succesvoller in uw werk. U heeft meer vertrouwen in uw projectmanagementvaardigheden waardoor u beter bent in uw vak. Dit wordt ook ieder jaar aangetoond in diverse klanttevredenheidsonderzoeken, zoals CEDEO.

Denken, ervaren en doen

Onze basisfilosofie is dat leren en werken altijd hand in hand gaan. We werken met op maat gemaakte cases en voorbeelden die naadloos aansluiten op de eigen werksituatie. Vakinhoudelijke competenties zijn belangrijk en deze worden pas echt effectief als ze toegepast kunnen worden in de dagelijkse werksituatie. Die aanpak vergroot het rendement van opleidingen voor de hele organisatie. We geloven in denken, ervaren en doen.

Breed aanbod opleidingen en trainingen

We bieden een breed en samenhangend aanbod van (vak)opleidingen, trainingen en certificeringen voor alle rollen in programma- en projectmanagement, gericht op de diverse marktstandaarden en methoden. Denk aan PRINCE2, IPMA, MSP, P3O, PMI en dergelijke. De constante veranderingen hebben impact op het managen van projecten. De oplossing is een agile aanpak, ook voor projectmanagement. Vandaar dat Agile Projectmanagement niet ontbreekt in ons aanbod. Elke opleidingen of training biedt een uitgekiende combinatie van kennis en vaardigheden om te excelleren in de functie van programma- of projectmanager.

Erkende kwaliteit

ISES is erkend door alle relevante instellingen en instanties. We zijn gecertificeerd als Accredited Training Organisation (ATO) en onze trainers zijn door IPMA gediplomeerd en staan bekend om hun hoge kwaliteit en passie voor hun vakgebied. Kortom: bij ISES bent u verzekerd van erkende kwaliteit!

Leervormen, startmomenten, leslocaties

ISES biedt een breed scala aan eigentijdse leervormen, diverse startmomenten en locaties door heel Nederland. Hierdoor is uw opleiding of training goed te combineren met uw drukke baan en privéleven.

Incompany en maatwerk

ISES heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van incompanytrainingen binnen ondernemingen en het op maat maken van trainingsprogramma’s en -trajecten. Alle opleidingen en trainingen van ISES, kunnen binnen uw organisatie uitgevoerd worden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 695 63 10 of per e-mail: projectbureau@ISES.nl.