Leo Demont
Directeur
Leo heeft al meer dan 32 jaar ervaring binnen de wereld van opleidingen en trainingen. Sinds 2015 is hij verantwoordelijk voor ISES, onderdeel van NCOI Groep. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij Capgemini Academy in diverse functies, waaronder als Manager Sales & Marketing. Kenmerkend voor zijn aanpak is om in een dynamische en telkens veranderende wereld doelen en resultaten te behalen, waarbij mensen gemotiveerd, constructief en met vertrouwen samenwerken en zich kunnen ontwikkelen.

Sjon Post
Programmamanager
Sjon heeft voordat hij bij ISES kwam verschillende rollen gehad op het gebied van service management, waaronder voor KPN en Essent. Inmiddels werkt hij al bijna 10 jaar binnen de wereld van opleidingen en trainingen. Hij is gestart als productmanager en trainer voor onder andere ITIL en projectmanagement. In zijn huidige rol als programmamanager is hij onder andere verantwoordelijk voor het vernieuwen en onderhouden van het portfolio op het gebied van projectmanagement. Hiervoor onderhoud hij de strategische relaties met de belangrijkste spelers binnen deze gebieden zoals: APMG – IPMA Nederland en Axelos.

Hans Smienk
Strategisch Accountmanager
Hans Smienk heeft ruim 25 jaar ervaring in alles wat met IT- en projectmanagementopleidingen te maken heeft. Na zijn studies wiskunde en onderwijskunde richtte hij zich eerst als docent informatica, maar later als sales- en businessunitmanager, op het kennisgebied leren en ontwikkelen. Als ervaren strategisch accountmanager adviseert hij klanten in met name de financiële sector en overheden, over alle mogelijke opleidingsinterventies en leertrajecten. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een breed assortiment van bewezen leer- en ontwikkeloplossingen waar klanten van kunnen profiteren.