Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Nieuws en actualiteiten

ISES volgt de ontwikkelingen op het gebied van Project-, Programma- en Verandermanagement op de voet. Het nieuws dat wij op deze pagina voor u verzamelen delen wij graag met u via Twitter en LinkedIn.

Wilt u het laatste nieuws binnen uw vakgebied ook graag per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf u vóór 1 juli in en maak kans op een opleidingstegoed van € 500,-

Agile, Scrum, SAFE. Dit zijn enkele van de methodieken die razendsnel de wereld van projectmanagement veranderen. Ze hebben hun effect op uw werkzaamheden als projectmanager. ISES houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, en verwerkt ze in bestaande en nieuwe opleidingen en trainingen. Op die manier kunt u er steeds op vertrouwen dat u over de meest actuele inzichten en vaardigheden beschikt om de dynamiek het hoofd te kunnen bieden. 

Lees meer

Thema's: Projectmanagement, Agile Projectmanagement, PRINCE2, IPMA, Changemanagement en Contractmanagement, Programma- en Portfoliomanagement

Projectmanager, kijk eens in de spiegel: Ben je nog bij?

Als moderne projectmanager wil je natuurlijk dat je vakkennis up-to-date is. De wereld van het projectmanagement is immers flink in beweging en je wilt mee kunnen gaan in de veranderingen die zich aandienen. Tijdens de Projectmanagement Parade 2016 in Nieuwegein werd het belang daarvan dik onderstreept. 

Lees meer

Thema's: Projectmanagement, Agile Projectmanagement, PRINCE2, IPMA, Changemanagement en Contractmanagement, Programma- en Portfoliomanagement

Het belang van (project)management

Het management van een bedrijf is verantwoordelijk voor een tweetal aspecten van de bedrijfsvoering:
Het in stand houden van de operatie met betrekking tot zaken als winstgevendheid, kwaliteit van de dienstverlening en producten, relaties met klanten, merkbeleid, productiviteit en marktaandeel.
Het verbeteren van de bedrijfsvoering om daarmee continuïteit te waarborgen: dus besluiten hoe organisatieveranderingen kunnen worden doorgevoerd ten einde optimaal resultaat voor de organisatie te verkrijgen.

Lees meer

Thema's: Projectmanagement

10 tips voor een geslaagd incompany trainingstraject

Er zijn een aantal belangrijke succesfactoren om daadwerkelijk rendement te hebben van uw incompany training.

Lees meer

Thema's: nieuws

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.