Klassikaal trainen blijkt nog steeds de meest effectieve opleidingsmethode te zijn. Een uitgebalanceerd en gestructureerd lesprogramma in combinatie met een ervaren praktijkdocent, veel interactie met medecursisten en uitstekende klassikale faciliteiten dragen bij aan dit succes. Onze klassikale opleidingen en trainingen worden ondersteund door ons unieke online leerplatform e-Connect. 

Klassikaal 

In aaneengesloten trainingsdagen komt u met uw medestudenten bij elkaar om onder begeleiding van een docent kennis en vaardigheden op te doen van de behandelde onderwerpen. In de trainingen van ISES wordt bovendien voortdurend de koppeling met de praktijk gemaakt. Onze ­trainingen bestaan daarom altijd uit een mix van plenaire theoretische kennisblokken en individuele praktijkoefeningen met persoonlijke ­begeleiding en terugkoppeling. Hierbij is de verhouding theorie-praktijk ongeveer 50-50. Om ervoor te zorgen dat iedereen probleemloos zijn praktijkoefeningen kan maken, bieden wij volledig gefaciliteerde werkplekken. U beschikt over moderne hardware voor het uitvoeren van de oefeningen. Zo wordt een optimale toepassing en verwerking van de leerstof mogelijk gemaakt.
 
Bekijk al onze klassikale opleidingen en trainingen.

E-Connect 

Als student bij ISES heeft u exclusief toegang tot e-Connect, het unieke online leerplatform. Deze geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke omgeving bezoekt u vanaf iedere computer met internettoegang. E-Connect biedt u uitgebreide communicatiemogelijkheden met ISES, uw docent en uw medestudenten. Daarnaast vindt u er alle informatie die u nodig heeft voor uw opleiding.
 
E-Connect is ook als app voor uw iPad beschikbaar in de App Store van Apple. Op e-Connect vindt u per onderdeel van uw opleiding een duidelijke studiewijzer. Hierin treft u per bijeenkomst alle informatie aan die u nodig heeft: de leerdoelen en leeractiviteiten van iedere bijeenkomst, de opdrachten ter voorbereiding op de bijeenkomst, eventuele examentraining en oefenopgaven, extra achtergrondinformatie en nuttige links en interactieve toepassingen, zoals tests en filmpjes. Op e-Connect vindt u uitgebreide mogelijkheden om ook buiten de bijeenkomsten contact te hebben met uw docent, uw medecursisten en met ISES.