ISES heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van standaard incompanytrainingen binnen ondernemingen en het op maat maken van trainingsprogramma’s en -trajecten. Alle opleidingen en trainingen van ISES, kunnen binnen uw organisatie uitgevoerd worden. Na een zorgvuldige analyse van uw opleidingsvraag en een uitgebreide intake met deelnemers verzorgen wij een compleet en effectief opleidingstraject.
 
Er is sprake van een maatwerktraining als er meer nodig is dan een standaardtraining om de gewenste oplossing te bereiken. Voorafgaand aan het opstarten van een maatwerktraining of -opleidingstraject gaan we samen met u aan de slag om uw specifieke opleidingsvraag in kaart te brengen. Vervolgens vertalen wij deze naar concrete en haalbare leerdoelstellingen. In overleg bepalen we de inhoud, vorm en werkwijze van de training en maken we een plan van aanpak om het geleerde in de praktijk te waarborgen. De training zal gericht zijn op de specifieke branche van uw onderneming en specifieke activiteiten van uw medewerkers. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Elke maatwerktraining kan zowel binnen uw organisatie gevolgd worden als in een van de ISES opleidingscentra.

 Samenwerkingen met diverse opleiders

Als onderdeel van NCOI Groep werkt ISES samen met diverse opleiders. Hierdoor reiken onze mogelijkheden verder dan ons eigen aanbod van opleidingen en trainingen. Het is voor ons een kleine stap om bijvoorbeeld de expertise van businesspartner Boertien Vergouwen Overduin op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leidinggeven te koppelen aan maatwerktrainingen voor uw onderneming. Ook op het gebied van onder andere IT en bedrijfskunde hebben we vele mogelijkheden, doordat het uitgebreide aanbod van Computrain en van NCOI makkelijk te integreren is in onze projectmanagement-maatwerktrainingen. Hierdoor zijn er ook volop mogelijkheden naar een erkend MBO-, HBO- of Masterprogramma.

Maatwerkofferte aanvragen

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. U kunt de opleidingsadviseurs van ISES bereiken via telefoonnummer 035 695 63 10 of per e-mail: projectbureau@ISES.nl.