ISES heeft als solide opleider diverse erkenningen op het gebied van Projectmanagementopleidingen en kwaliteit. Bovendien is ISES onderdeel van NCOI Groep, de grootste opleidingsorganisatie van Nederland met alle kwaliteitskenmerken en -systemen die er in Nederland zijn. Hiermee volgt u bij ISES gegarandeerd kwalitatief hoogstaande en erkende opleidingen en trainingen.

Accredited Training Organization voor PRINCE2 Agile™ en PRINCE2®

ISES is door APMG officieel geaccrediteerd als Accredited Training Organization voor PRINCE2 Agile™ en PRINCE2®. 

  • PRINCE2 Agile™ is a registered trade mark of AXELOS Limited.
  • PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
  • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Accredited Training Organization voor MSP®, P3O® en MoP®

ISES is door de APMG officieel geaccrediteerd als Accredited Training Organization voor MSP®, P3O® en MoP®. 

  • MSP®, P3O® en MoP® are registered trade marks of AXELOS Limited.
  • The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Accredited Training Organization voor Agile Project Management™ en Change Management

Ises is door APMG officieel geaccrediteerd als Accredited Training Organization voor Agile Project Management™ 

  • The APMG-International Agile Project Management and Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited.
  • DSDM, Atern, AgilePM and AgileBA are Registered Trade Marks of Dynamic Systems Development Method Limited.
  • The APMG-International Change Management and Swirl Device logo is a trade mark of The APM Group Limited.

CEDEO-erkenning

ISES is CEDEO-erkend voor maatwerk- en open opleidingen. CEDEO is een gerenommeerde, onafhankelijke instantie die klanttevredenheidsonderzoek doet onder studenten van opleidingen. Om deze in de opleidingsbranche hooggewaardeerde erkenning te krijgen dient ruim 80% van de studenten zeer tevreden te zijn over de opleiding. Slechts een aantal instituten heeft deze erkenning voor zowel de open opleidingen als de maatwerktrajecten. De opleidingen van ISES scoren een klanttevredenheid van ruim 90%.

Onderdeel van NCOI Groep

ISES is onderdeel van NCOI Groep. Hogeschool NCOI en MBO College NCOI zijn rechtspersonen bevoegd om in het kader van de Wet op hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en de Wet educatie beroepsonderwijs (WEB) HBO Bachelor- en Masteropleidingen en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI officiële MBO-diploma’s, HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften mag uitgeven. De diploma’s en getuigschriften zijn bij wet gelijkgesteld aan die van andere reguliere onderwijsinstellingen. De Bachelor- en Mastergetuigschriften van Hogeschool NCOI geven recht op de internationaal erkende graden Bachelor en Master.

ISO 9001

ISES is ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteits­standaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als student kunt u ervan uitgaan dat NCOI Groep een betrouwbare opleider is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere twee jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kunt u vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/