ISES heeft een team van zeer deskundige en geaccrediteerde trainers en coaches met praktijkervaring op het gebied van o.a. projectmanagement, programmamanagement, verandermanagement, agile, scrum, PRINCE2® en IPMA.

Paul Bomers
Senior project- en programmamanagement trainer, adviseur en coach
Paul heeft onder andere als projectmanager en trainer gewerkt voor Atos Origin waarna hij als senior project- en programmamanagement trainer voor ISES ging werken. Naast projectmanagement en programmamanagement is hij ook gespecialiseerd in politiek rond projecten, verandermanagement, leiderschap, groepsinterventies en intervisie. In de meeste brede zin gaat het hem om inzichten, vaardigheden, gedrag en middelen waarmee organisaties en hun medewerkers ondersteund worden bij het omgaan met veranderingen en het tot stand brengen van unieke opgaven. Hij is geaccrediteerd trainer (Axelos/APMG) voor Prince2®, Prince2 Agile®, MSP®, AgilePM en (Organisational) Change Management.

Drs. Marijke van Biezen
Senior Projectmanagement trainer, consultant en coach
Marijke heeft bijna 30 jaar ervaring op het gebied van zowel lijn- als projectmanagement, en in training en coaching. Leren en veranderen vormen het hart van haar loopbaan. Ze is begonnen als docente bij de Haagse Hogeschool en heeft hierna een aantal jaar in de rol van programmamanager bijgedragen aan het vernieuwen van het onderwijs. Ze is al ruim 17 jaar werkzaam voor ISES en is als docent en coach gespecialiseerd op het gebied van projectmanagement, werkplekbegeleiding, coachen gericht op persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamiek en sociale vaardigheden. 

Rik Pennartz
Senior Projectmanagement trainer/consultant
Rik is een ervaren trainer en consultant op het gebied van projectmanagement en geeft trainingen op het gebied van agile, scrum, PRINCE2®, IPMA en projectmatig werken. Zelf heeft hij gedurende de afgelopen 15 jaar projecten uitgevoerd bij KPN, KPN Mobile, Atos Origin en Schouten Nelissen.

In 2014 heeft hij een Project Initiation Documentation (PID) gepubliceerd op het gebied van PRINCE2®: Guidelines for writing the Project Initiation Documentation according to PRINCE2®. 

Albert Rijkeboer 
Senior managementtrainer, consultant en coach
Albert is zijn carrière gestart als docent Nederlands, Wiskunde en Informatica. Hij heeft daarna onder andere gewerkt als projectleider en consultant voor Philips en voor ORIGIN International en als docent/consultant en vakgroepvoorzitter (Business & Informatie Management, Projectmanagement, Service Management) voor ISES International. In 2000 werd hij Business Development Manager binnen de Schouten & Nelissen Groep en was hij daarnaast binnen het MT van ISES verantwoordelijk voor de trainers en de kwaliteit en ontwikkeling van het portfolio. Na de integratie van ISES binnen de ISBW groep verliet Albert het MT om zich weer volledig te richten op het ontwikkelen van individuen, groepen en organisaties.