Certificering en examinering zijn een onmisbaar onderdeel van een serieuze opleiding projectmanagement . Een eindtest of examen zorgt tijdens een opleidingstraject namelijk niet alleen voor het bewijs van kennis en vaardigheden. Het zorgt ook voor het meetbaar maken van de effectiviteit van de opleidingen, het verhogen van de participatie tijdens de opleiding en het zichtbaar maken van voortgang. ISES ziet dat deze voordelen ervoor zorgen dat certificeren binnen projectmanagement sterk in opkomst is.

Examens

ISES biedt een aantal examens aan op het gebied van Projectmanagement. U kunt deze examens online boeken door uw gegevens in te vullen en een locatie en voorkeursdatum voor het examen aan te geven. Nadat u zich heeft ingeschreven voor het examen ontvangt u een bevestiging van uw exameninschrijving per mail.

PRINCE2® examen boeken

Bij ISES kunt u verschillende PRINCE®-examens boeken. Om dit examen aan te vragen bij ISES moet u de training bij ISES gevolgd hebben.

PRINCE2®Foundation:  Schrijf in voor het bijbehorende examen 
PRINCE2® Practitioner: Schrijf in voor het bijbehorende examen 

P3O® examen boeken

Bij ISES kunt u verschillende P3O®-examens boeken. Om dit examen aan te vragen bij ISES moet u de training bij ISES gevolgd hebben.

P3O® Foundation: Schrijf in voor het bijbehorende examen
P3O® Practitioner: Schrijf in voor het bijbehorende examen

MSP® examen boeken

Bij ISES kunt u verschillende MSP®-examens boeken. Om dit examen aan te vragen bij ISES moet u de training bij ISES gevolgd hebben.
 
MSP® Foundation: Schrijf in voor het bijbehorende examen
MSP® Practitioner: Schrijf in voor het bijbehorende examen

MoP® examen boeken

Bij ISES kunt u verschillende MoP®-examens boeken. Om dit examen aan te vragen bij ISES moet u de training bij ISES gevolgd hebben.

MoP® Foundation: Schrijf in voor het bijbehorende examen
MoP® Practitioner: Schrijf in voor het bijbehorende examen

Een examen verschuiven of annuleren

APMG:

Het is mogelijk om een examen te verplaatsen. Verplaatsen van het examen kan eenmalig kosteloos tot 10 werkdagen voor de examendatum.  Indien u een tweede maal wenst te verplaatsen kan dit tot 10 werkdagen voor de examendatum, hiervoor worden administratiekosten van €82,- in rekening gebracht. Bevindt de examendatum zich binnen 10 werkdagen kunt u niet meer verplaatsen en zijn de examenkosten verschuldigd.
 
Wilt u het examen annuleren, dan kan dit tot 10 werkdagen voor de examendatum. Hiervoor worden €82,- administratiekosten in rekening gebracht. Bevindt de examendatum zich binnen 10 werkdagen kunt u niet meer annuleren en zijn de examenkosten verschuldigd. Het verschuiven of annuleren van uw examen dient u per e-mail aan het Examenbureau door te geven via e-mailadres:examenbureau@ises.nl