Projectmanagement: een veranderend werkveld

Veranderen is een constante factor in ondernemen. Maar uw huidige business moet wel gewoon doorgaan. Alles draait om flexibel inspelen op de veranderingen en wensen. Hoe? Effectief projectmanagement en change management helpen u hierbij.

Het vakgebied van de projectmanager is de laatste jaren hevig opgeschud door succesvolle methodieken en werkwijzen, veelal gebaseerd op het Agile- en Lean-gedachtegoed. ISES laat (toekomstige) projectmanagers beter presteren door hen te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde competenties voor het doorvoeren van veranderingen.

ISES biedt samen met partner Computrain het meest complete aanbod van vakopleidingen, methoden, technieken, trainingen en certificeringen op het gebied van project- en changemanagement. Denk aan PRINCE2, IPMA, Agile, Lean, programma- en portfoliomanagement, et cetera.

Of u nu net start of al werkervaring heeft, met onze projectmanagement-opleidingen tilt u uw carrière naar een hoger niveau. Bekijk hier welke opleiding of training u vooruit kan helpen.

Sluiten Bekijk alle opleidingen

Foutmelding: Pagina niet gevonden (404)

Onze excuses. De door u opgevraagde pagina bestaat niet (meer) of kan niet worden gevonden. Misschien heeft u een spelfout gemaakt, of een link aangeklikt die niet meer werkt of is gewijzigd. Het is ook mogelijk dat de opleiding of training die u zocht niet meer bestaat of van naam is gewijzigd.

Voor vragen over opleidingen of trainingen van ISES kunt u contact opnemen via 035 - 695 63 00 of via het contactformulier.

Of ga direct naar:
Agile Projectmanagement
Projectmanagement
IPMA
PRINCE2
Change Management en Contractmanagement
Programma- en Portfoliomanagement

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.